Contact

Construieste.info oferă o bază de date cu informații corecte din domeniul construcțiilor, explicate pe înțelesul tuturor. Internetul e plin de păreri și opinii despre construcții, cele mai multe dintre ele trebuie triate pentru a extrage informația corectă. Eu sunt de părere ca un client informat corect, e un client bun. Un client care vine la mine după ce a citit sute de opinii eronate, este un client dificil și greu de mulțumit. De cele mai multe ori,  noi ca proiectanți, pierdem bani cu astfel de clienți, asa că, interesul meu, este sa ofer informații cât mai exacte despre procesul de construire, sperând că viitorul meu client le va citi și va veni la mine informat, lăsându-ma astfel să-mi fac bine meseria.

De reținut: acesta nu este un site de tipul DO IT YOURSELF, ci o mica enciclopedie menita sa explice publicului cum trebuie făcute lucrurile in construcții. Daca ești inginer constructor si ai ceva de spus aștept comentariile tale si de ce nu, un guest post. Daca ești beneficiarul unei construcții si ai neclarități, întreabă, în limita timpului voi răspunde!

Am creat o pagina in care sunt listate problemele cele mai importante prezentate pe acest blog. In cazul in care vreți sa găsiți un răspuns rapid la problema sau dilema voastră intrați pe pagina Cum sa, cum se… si dați un search sau alegeți categoria care va interesează.

Succes la construit responsabil!

Daca aveti intrebari ma puteti contacta la rosucatalin {at} vilared.com! sau pe www.vilared.com

Nota: toate opiniile exprimate in articole reprezinta părerea mea personala, bazata pe experiența din domeniu.

Puteți prelua maxim 200 de cuvinte din articolele de pe blog cu citarea sursei! Va mulțumesc!

Pentru a ne finanța activitatea utilizam afilierea la  Profitshare ceea ce poate genera cookie-uri în calculatorul dvs. Construieste.info nu utilizează alte tipuri de cookies decât cele menționate anterior.

 

%d bloggers like this: