Să umplem Facebook-ul cu artă, că de jocuri e plin!

La initiativa colegei de breasla Raluca Tautu care a primit o provocare de la o alta colega , va aduc in atentie initiativa: “Să umplem Facebook-ul cu artă, că de jocuri e plin!“.

O initiațivă de sustinere a artei.
Apasă ‘Like’/’Imi place’, eu îți voi da un artist, caută o operă a sa, public-o și copiază acest mesaj.
Să umplem Facebook-ul cu artă, că de jocuri e plin!

 

Eu as completa initiativa astfel:

Fa o provocare unui contact din lista ta de Facebook pentru a posta o lucrare de arta care ii place sau care i-a atras atentia! Si apoi oricui apasă ‘Like’/’Imi place’, ii dai o noua provocare: un artist, caută o operă a sa, public-o și copiază acest mesaj.
Să umplem Facebook-ul cu artă, că de jocuri e plin!

Si nu uitati ca nu e ideea mea, asa ca daca va place, dati like paginii Âme Maison (afacerea Ralucai)!

Update:

Provocarea mea a fost Louis Kahn, de care, cu rusine recunosc, nu auzisem. Kahn a fost pionier in in arhitectura moderna si are cateva creatii deosebite.  Mie mi-a placut galeria de arta de la Univeristatea Yale, care are un tavan deosebit. Mai multe informatii gasiti aici http://natashajansz.com/?p=343 sau pe google.

Yale University ceiling
Copyright http://natashajansz.com/

Si inca ceva interesant:

I wanted to briefly tell you about Artsy’s Louis Kahn page, and about our mission. We strive to make all of the world’s art accessible to anyone. Our Kahn page, for example, includes his bio, beautiful images of his works, exclusive articles about Stieglitz, as well as his exhibitions.
I’m contacting certain website & blog owners who have written about Kahn and asking them to help us achieve this mission by adding a link to Artsy’s Louis Kahn page. In addition to spreading the word about our Kahn page, I believe your visitors would enjoy this content.
If you are able to add a link to Artsy’s Louis Kahn page, please let me know, as I’d love to share it with my team.

Astept intrebarile!

One thought on “Să umplem Facebook-ul cu artă, că de jocuri e plin!”

%d bloggers like this: